zaterdag 29 januari 2011

We hebben bijna een nieuwe auto gewonnen

Vanochtend waren we op visite bij mijn schoonouders. In de gids zat een reclamefolder met krasvlakjes, waarbij je iets kon winnen. Natuurlijk klonk het te mooi om waar te zijn en dat was het ook, maar Tygo vond het prachtig om die vakjes open te krassen met een muntje. En ziedaar, bijna een nieuwe auto! Mits je een bepaald nummer belt, ergens lid van wordt en er dan echt een kansje op wilt maken, natuurlijk. Gewoon rommel, maar Tygo vond het geweldig. Toch legden we maar even uit dat het reclame was en dat het een grappig spelletje was, maar niet om echt te bellen, je hebt nog niets gewonnen.

Na de koffie zijn we met mijn schoonvader op jacht gegaan naar een andere auto. We willen graag een kleinere. Minder belastend voor het milieu en onze portemonnee. Gelukkig vonden we er een en mochten we meteen een proefrit maken. Dus, langs het huis van mijn schoonouders om de kinderen te vragen of ze deze ook mooi vonden. Sofie vond het heel mooi, alleen was ze niet zo tevreden over de kleur (hij is niet roze), Tygo vond hem ook super mooi, alleen miste hij zijn raamstickers, maar dat komt zeker goed.

Uiteindelijk de knoop doorgehakt en weer terug naar het huis van mijn schoonouders. Tijd voor koffie. Even opwarmen, want het was vandaag een koude dag. Tygo speelt nog even met opa en merkt ineens op; 'toch goed, dat ik die auto vandaag voor jullie gewonnen heb!'
Dat is nog eens peuterlogica.

2 opmerkingen:

  1. Leuk blog heb je :) Ik ben benieuwd hoe het allemaal verder gaat. Ik ga je volgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. grappig he hoe kinderen kunnen redeneren...
    wat fijn voor je dat je geslaagd ben met de auto!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je meeleest! Laat je ook een berichtje achter?