woensdag 2 mei 2012

Ja, wij willen!

Net terug uit de bruiddssuite, hier een korte impressie van onze bruiloft gisteren:

Het was geweldig!

In de trouwauto vielen er een paar spatjes regen. Bij aankomst was het nog licht bewolkt. Toen we de trouwzaal uitkwamen was er, de rest van de dag, stralende zon en ongeveer 22 graden. Perfect!
Ik voelde me net een prinses daar in de dierentuin. Vooral met die kleine kinderen die ons nawezen.. Kijk mama, wat een mooie jurk heeft die mevrouw!

Onze kinderen vonden het ook geweldig, al waren ze er na al het fotograferen wel helemaal zat van en zijn ze lekker met opa en oma naar de speeltuin gegaan :)
En.. bij de ceremonie, konden ze eerst onze cd niet vinden, waardoor de muziek pas bij het feliciteren gedraaid kon worden. Maar goed, dat kon de pret niet meer drukken.

Het eten was heerlijk, hele mooie bloemen, iedereen was vrolijk, we hadden een prachtige bruidssuitte met hartjes-bubbelbad. Kortom, een dag om nooit te vergeten!

Oh, en nog het belangrijkste bijna vergeten.. Hij zei ook ja :)

Foto's houden jullie tegoed. We doen het vandaag verder lekker rustig aan ;)

6 opmerkingen:

 1. Een dikke proficiat!!!!! geniet er nog van hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd Pauline! Dat van die CD, er gaat altijd wel iets mis. Als het dan zo'n kleinigheid is, hebben jullie een fantastische dag gehad. Het had per slot van rekening ook de hele dag kunnen plenzen van de regen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd!!! Wat fijn dat het zo'n mooie dag is geworden voor jullie en dat alles goed is gegaan. Ik hoop dat je enorm genoten hebt maar zo te lezen is dat wel gelukt.
  Er gaat altijd wel iets mis, als het maar niet te veel of te ernstig is, en zelfs dan* ach... het gaat erom dat je een fijne relatie te vieren hebt en zo te horen is dat ook zo. Een hele fijne en mooie voortzetting van jullie geluk toegewenst!!!!
  Benieuwd naar de foto's, je was vast heel mooi!
  (voor het kind van een kennis ben ik nog steeds "de prinses" sinds onze bruiloft, hihihi)

  (*ik spreek uit ervaring, ons geregistreerd partnerschap (onze trouwdag) was van voor tot achter een regelrechte ramp, onze bruiloft, jaren later was gelukkig wel super)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hej.....gefeliciteerd....zo te lezen was het een toffe dag....prachtig mooie herinneringen....gaan voor altijd met jullie mee!
  -x-Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd dan maar! Je hebt geen spijt? Dat zal ik aan mijn man, euh, inmiddels al 16 jaar "aanstaande" doorgeven...

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je meeleest! Laat je ook een berichtje achter?