maandag 2 april 2012

Trouwen

Nu kunnen we eindelijk serieus gaan aftellen. Nog een maand en dan gaan we trouwen; op 1 mei! We hebben inmiddels jurken, pakken, schoenen en een stropdas in huis. De taart, de auto, de ringen, de bruidssuitte, de kindercadeautjes en de bedankjes voor de ceremoniemeesters zijn besteld. Er zijn afspraken gemaakt voor haar, make-up en foto's. Maar dan nog is er een doelijst van bijna een a-viertje over. We missen nog jongensstropdas, een meisjeslegging, een panty (of liever twee), een kleine meisjes tiara, iets om de ringen mee te dragen, een cd'tje inleveren, een grote foto van mijn moeder met kaarsje en natuurlijk moeten er ook nog allerlei dingetjes doorgegeven worden aan allerlei mensen.
Het is niet zo dat we het groots gepland hebben hoor, integendeel, maar het geeft toch best veel gedoe zullen we maar zeggen. Ik heb zelfs mijn studie gereduceerd van 20 naar 12 uur per week, voor de komende maand.

En het begint het steeds meer te kriebelen nu de datum dichterbij komt. Nog een maand. En dan heb ik eindelijk dezelfde achternaam als mijn lief en mijn kinderen :)PS. Er zijn inmiddels al vijf kikkervisjes geboren!

3 opmerkingen:

 1. Wij zijn vorig jaar(na 10 jaar) ook eindelijk getrouwd. Zoon was toen 8. En wat je zegt; wat een hoop gedoe en geregel. Ik ben in mei begonnen en we zijn op 9-9 getrouwd, er is geen dag voorbijgegaan dat er niet IETS moest worden gedaan. :) Ook wij hielden het relatief gezien vrij klein. We hadden een kerkje gehuurd als trouwlocatie en daar konden we ook de receptie houden.naar dat kerkje moest aangekleed worden, en wij ook ;) en dan na de receptie gingen we met de helft nog uit eten. Wij hadden overdag 35 man en bij het eten 20. Wel deed ik alles helemaal alleen, dus decoratie bedenken,bestellen/maken en zorgen dat mensen het ook zouden doen zoals ik dat had bedacht,plus afspraken regelen voor de ringen,taart,kleding ed.En dan samen naar die afspraken toe,en daarna zorgen dat daar weer alles goed mee ging zoals wij dat gepland hadden. Je hebt er een dagtaak aan. MAAR wij hebben een onvergetelijke dag gehad en die wens ik jullie ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mocht je meer willen lezen dan kun je even hier kijken; http://madcowsworld.blogspot.com/2011/10/onze-trouwdag.html

   Verwijderen
 2. Leuk! Een bruiloft! Aan je todolijst te zien gaan jullie een superdag tegemoet.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je meeleest! Laat je ook een berichtje achter?