maandag 23 april 2012

Gelukkig hebben we de foto's nog

Morgen over een week is het zo ver, nog 8 nachtjes dus... De jurk en het jurkje, het pak en het pakje.. alles hangt netjes op een rijtje in de kast te wachten tot het eindelijk 1 mei is.
De weer-meneer is elke dag zo aardig om een vooruitblik te geven van meer dan vier dagen, want iedereen wil graag weten of we droog de Koninginnendagmarkt over kunnen slenteren. En wij ook natuurlijk. Maar nog nieuwsgieriger zijn we naar het weer de dag erna!

We hebben een programma voor als het regent en een programma voor als de zon schijnt. Als het regent maken we de foto's in de vlindertuin, als de zon schijnt bij de giraffen (had ik al verteld dat we in de dierentuin gaan trouwen?). 
Van de week kwam Tygo weer uit school met ontstoken ogen. En ja, vanochtend had Sofie ook van die prachtige gele klodders in haar ooghoeken. Gelukkig viel ze gisteren (tijdens ons laatste voorbereidingsbezoekje aan de dierentuin) op haar kin. Die rode plek brengt de boel weer een beetje in balans. En zelf heb ik van alle drukte, hoera, een koortslip gekregen. 

Bij deze wens ik onze fotografe heel veel sterkte volgende week.  

3 opmerkingen:

 1. Dat komt allemaal wel goed en op zn pootjes terecht hoor! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach joh daarvoor heb je een fotobewerk programma!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Komt allemaal vast goed, ik zal duimen voor mooi weer! Dat is wel erg leuk, een giraffe op je trouwfoto maar vlinders zijn ook heel mooi!
  Ik heb onze foto's nog steeds niet tot een album gemaakt.De foto's zijn aardig en het weer ook maar als je maar een fijne dag hebt gehad en een fijne relatie hebt te vieren, da's het belangrijkste.
  Onze dochter besloot op onze bruiloft voor het eerst tussen ons in te gaan lopen, wel handig als je dan een fotograaf erbij hebt!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je meeleest! Laat je ook een berichtje achter?