maandag 6 december 2010

Dag Sinterklaasje!

Vandaag is het opruimdag. Gisteren met groot succes pakjesmiddag gevierd. Vandaag ga ik de Sinterklaastafel weer afruimen. Alle plastic Pietjes en Sintjes en niet te vergeten, de houten stoomboot, mogen in de zak naar zolder. Stof verzamelen en wachten op de intocht van volgend jaar.

Voor de kinderen even een soort rustweekje tussendoor. Omdat mijn schoonouders komend weekend hun trouwdag vieren, waar de kinderen traditioneel verwend worden met -je raadt het al- nog meer cadeautjes, wil ik niet te snel in de kerstwereld duiken. Op de peuterspeelzaal gaat Tygo er wel vast mee aan de slag, want het is nog maar twee weekjes tot de vakantie. Zelf zal ik vast de adventster opdiepen. Een beetje laat, ik weet het, maar ik wacht altijd even tot de Goede Sint weer in Spanje in zijn hangmat ligt. Zo hoop ik de feestverwarring niet groter te maken dan nodig.

Dus voor deze week even puinruimen, het nieuwe speelgoed een plekje geven en ondertussen vast beginnen met nadenken over het kerstdiner. Zal de plastic kerstballen vast afstoffen.

2 opmerkingen:

 1. Hallo Pauline,

  ik reageer niet echt op dit stukje, maar op de vraag van de site van Teunie.
  Ik heb de enquete ingevuld hoor.
  En ben al 20 jaar thuisblijf moeder.
  Als ik je nog verder kan helpen doe ik dat graag.Maar dan denk ik dat dat beter via de mail kan. Daar is in de enquete geen plaats voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Maria,

  Bedankt voor je reactie. Ik kan je mailadres niet zien, omdat het niet openbaar is, maar bedankt voor het invullen van mijn enquête. Als je graag nog iets over thuisblijfmoederschap kwijt wilt, mag je me altijd mailen of hier een reactie achterlaten.

  Met vriendelijke groet,
  Pauline

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je meeleest! Laat je ook een berichtje achter?