vrijdag 17 augustus 2012

Welkom thuis!

Tassen, bergen was, een lauwe koelbox en tandenborstels zoeken.. we zijn weer terug van een week vakantie!
Een week lang elke dag naar een strand. Een prachtig, zonovergoten, schoon strand. Om de tweehonderd meter kraampjes met verse watermeloen, ijsjes en flesjes koud water. Een blauwe hemel en een dag toch nog genoeg wind om te vliegeren. Om de dag uit eten en de andere dagen de barbecue aan. Elke ochtend de kinderen insmeren met factor vijftig en op zoek naar de zonnehoedjes. Winkelen op een plaatselijke markt, met de kinderen in een gehuurde bolderkar. Tijdschriften lezen, extra veel voorlezen en drie keer naar het gratis zwembad..

Nee, we waren niet in Spanje of Griekenland, maar het voelde wel zo, dit jaar in Zandvoort aan Zee. Ik ben zelfs een beetje bruin geworden!

Morgen tassen verder uitpakken, konijnenhokken en kattenbakken verschonen, speelgoed weer door het huis laten verspreiden door de kinderen, weer factor vijftig bij de hand. Gelukkig heeft vriendin goed voor onze dieren gezorgd toen we weg waren. Ze heeft zelfs de vaas met kunstbloemen water gegeven! En tussendoor morgen even naar de supermarkt voor een taartje. Want manlief wordt morgen 31 en dat kunnen we, ondanks de heerlijke vakantie en bijbehorende rommel, natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan!

4 opmerkingen:

  1. Welkom thuis en alvast gefeliciteerd!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat klinkt als een heerlijke vakantie. Welkom thuis!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Welkom thuis. Wat een warme dagen heb je uitgekozen voor al dat opruimen en schoonmaken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je meeleest! Laat je ook een berichtje achter?