zondag 26 augustus 2012

De laatste week

De afgelopen week hebben we ondanks de warmte, flink doorgepakt. De eerste stappen van het verbouwen van de zolder zijn klaar (uitmesten, opruimen, opruimen, isoleren, kastframes bouwen), maar de komende weken hoeven we ons gelukkig ook niet te vervelen ;) Er komen nog een tussenwandje, een laminaatvloer, wat schilder- en behangwerk en natuurlijk het leukste; opnieuw inrichten.
Tussendoor hebben we ook leuke dingetjes gedaan met de kinderen, zoals eten bij een pannenkoekenrestaurant, een middagje naar Ikea om alvast leuke accesoires voor de nieuwe slaapkamers te verzamelen en een ochtend naar een overdekte speeltuin. De week is omgevlogen!

Om te zorgen dat onze laatste week van de vakantie niet omvliegt met verbouwen en klussen, heb ik nog even een midweekje weg geboekt. Nog eventjes met z'n viertjes terug naar de Noordzee, nog een paar dagen kliederen met zand, water en barbecues. Nog even genieten van mijn man, die ik de afgelopen weken zo weinig voor mij alleen gehad heb. Het laatste weekend gaan we nog een dagje naar een pretpark. En dan, dan moeten we echt afscheid nemen van deze heerlijke zes weken zomervakantie.
Ik kijk nu alvast uit naar de vakantie van 2013 :)

2 opmerkingen:

  1. heerlijk, geniet ervan. Wij beginnen alweer aan de 2e schoolweek!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Pffff.... hier ook aan de laatste dagen vakantie begonnen. De 7! weken zijn omgevlogen, ik ga het weer missen.... Zal wel weer wennen worden het weer alleen te doen! Succes en geniet nog even!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je meeleest! Laat je ook een berichtje achter?