dinsdag 21 juni 2011

Give-away, en de winnaar is...

Je zou het zo niet denken als je naar buiten kijkt, maar het is 21 juni; de eerste dag van de zomer! Een leuke datum om de give-away te sluiten en de winnaars bekend te maken. Meedoen bleek niet mee te vallen, want de ene keer liet blogspot geen reactieformulier zien, de andere keer kon ik zelf niet eens inloggen. Resultaat is dat mensen mij zelfs mailden of een reactie achterlieten op mijn andere blog (vegametkinderen.blogspot.com), waar het inloggen beter lukte. Geweldig dat jullie zoveel moeite wilden doen!

Hoe dan ook, ik heb erg leuke tips voorbij zien komen. De belangrijkste les is wel; koop olijfolie. Je kunt je hoofdhuid er mee inmasseren (een half uur in laten trekken), je kunt er een knoflookmengsel van maken wat je de hele nacht (!) in je haar moet laten trekken, je kunt het op je droge benen smeren en dan in de zon gaan zitten, of (volgens een kapper) gewoon een paar druppels in je haar masseren!
Andere handige supermarktproducten zijn: honing (een theelepel oplossen in een liter warm water en daar je haar mee wassen), kookwater van aardappels (tegen pukkels) en rauwe eieren (voor glans in je haar). Mocht dat allemaal niet lukken, schraap je gewoon wat modder uit de natuur, of vang je wat knabbelvisjes (?!). Naar de Tuinen voor een goede haarolie kan natuurlijk ook.
Iedereen ontzettend bedankt voor jullie reacties. Als ik wat uitprobeer, zal ik de resultaten zeker melden. Laten jullie ook nog even een berichtje achter als je iets nieuws ontdekt of uitgeprobeerd hebt?

Als Mieke, La Marlette Blanche en Tijgermilka, de maskertjes zijn onderweg! Van harte gefeliciteerd!

3 opmerkingen:

 1. Hey Leuk Pauline, ik zie mijn naam staan :)Leuk dat je een prijsvraag uitschreef!
  Dankje en mijn adres volgt.
  Groetjes, Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super leuk dat ik gewonnen heb, ik mail je snel!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het masker gekregen hoor, heerlijk!

  Heel erg bedankt...!

  Groetjes Tijgermika

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je meeleest! Laat je ook een berichtje achter?